Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αλκυόνες : Εστία πολίτικης κουζίνας και μουσικής - Hotel Nestorion nearby

See Nestorion/ nearby nice gently hotel ! "Αλκυόνες" Ένας χώρος καθαρός και επιβλητικός, φροντισμένος άψογα μέχρι την τελευταία εστιατοριακή λεπτομέρεια, με θεματική διακόσμηση σύμβολα νοικοκυριού και νοσταλγίας μιας άλλης εποχής που η γενιά των σημερινών εξηντάρηδων έχει ζήσει στο χωριό, στο βουνό και στη θάλασσα, εκτός πόλης (όχι όμως των νέων!) και την άμεση αίσθηση μουσικής υπόκρουσης από το γωνιακό πάλκο που περιμένει τους μουσικούς του τα βραδάκια οι Αλκυονίδες που επισκεφθήκαμε μας έδωσαν άριστες εντυπώσεις και βεβαιότητες για καλοφαγία με νοστιμιά κέφι με ρεμπέτικο και λαϊκά όλα επενδεδυμένα με επαγγελματισμό και ενδιαφέρον από το κύριο Γιώργο και τον Γκαραμπέτ τους κύριους συντελεστές του μεζεδοπωλείου. Μουσική λοιπόν Παρασκευή Σαββάτο βράδυ από τις 22.30 το βράδυ μέχρι αργά και την Κυριακή από τις 14.30 ναι το μεσημέρι! Για Nestorion κράτηση εδώ


Τα φαγητά μαγειρευτά με πρώτη ποιότητα κρέατος με σπιρτάδα και λάμψη πολίτικης κουζίνας πεντανόστιμα. Μοσχαράκι γάλακτος γνήσιο, μεζεδάκια χειροποίητα, ψαρικά, τα κλασσικά μουσακά, παστίτσιο, σουτζουκάκια και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας. Ο chef Γιώργος αναλαμβάνει να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Ο Γκαραμπέτ και το team του διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του. Η αίθουσα και οι υποδομές του μεζεδοπωλείου προσφέρονται άριστα και για εκδηλώσεις.
Οι "Αλκυόνες" βρίσκονται στην Ζησιμοπούλου 5 στο Παλαιό Φάληρο δίπλα στο μαιευτήριο ΡΕΑ. Τηλέφωνο 210 94 28 489 και ιστότοπός του http://www.alkiones.gr/
Η σχέση του Hotel Nestorion με το μεζεδοπωλείο "Αλκυόνες" είναι σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας. Απέχουν μεταξύ τους μόλις 400 μέτρα.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου