Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ (Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος,Λυρική Σκηνή,Πάρκο Σταύρος Νιάρχος):10 λεπτά από το Ξενοδοχείο Nestorion Hotel,Παλαιό Φάληρο,Πεντέλης 8,τηλ.:(+30)210 9420820

Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ
10 λεπτά από το Ξενοδοχείο Nestorion Hotel βρίσκεται το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Ξεκινώντας με τα πόδια από την Πεντέλης 8, πρώτη κάθετος αριστερά είναι η Αεροπόρων που αρχίζει από την Συγγρού. Μπροστά από το Πλανητάριο βρίσκεται η υπόγεια διάβαση πεζών που οδηγεί μπροστά από το εργοτάξιο του ΚΠΙΣΝ. Πινακίδες με την ένδειξη προς Κέντρο Επισκεπτών σας οδηγούν νότια σε ειδικό διάδρομο, καλλίγραμμη σιδηρογέφυρα και τελικά έμπροσθεν του Κέντρου Επισκεπτών. Το Κέντρο Επισκεπτών σχεδιάστηκε από τους φοιτητές της αρχιτεκτονικής Αγι-Παναγιώτη Μουρελάτο και Θόδωρο Γιωτάκη. Είναι ένας χώρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να μάθει περισσότερα για το ΚΠΙΣΝ, την ιστορία, το ρόλο και το μέλλον του καθώς επίσης να παρακολουθήσει και την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών εντός του εργοταξίου. Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ θα αποτελέσει χώρο επισκεπτών σχολείων, δημοσίων εκδηλώσεων και εκθέσεων που σχετίζονται με το ΚΠΙΣΝ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ιστότοπο http://www.snf.org/ Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Επισκεπτών στην ηλεκτρονική διεύθυνση visitorscenter@snfcc.org ή στο τηλέφωνο 210-8778396.


To ξενοδοχείο Nestorion Hotel ενδιαφέρεται ζωηρά να παρέχει κάθε σχετική πληροφόρηση για τη δραστηριότητα του ΚΠΙΣΝ στoυς πελάτες του οι οποίοι είναι επιχειρηματίες, στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων, συνοδοί ασθενών του Ωνασείου, του Μαιευτηρίου ΡΕΑ, των οφθαλμολογικών Κέντρων ORASIS και ATHNES VISION και του νεφρολογικού Κέντρου MESOGEIOS και γι αυτό το λόγο έχει ενταχθεί στην ηλεκτρονική πληροφόρηση του Κέντρου Επισκεπτών για τις εκδηλώσεις που εξελίσσονται εκεί.
Το Κέντρο καθ' αυτού είναι ένας πολύ μοντέρνος ζεστός χώρος με θερμή φιλόξενη Υποδοχή. Στο πέρασμά του ο επισκέπτης μας μπορεί να προμηθευτεί έντυπο υλικό, να πάρει πληροφορίες και να απολαύσει τη θέα. Στη συνέχεια και εκτός Κέντρου με κατεύθυνση την Καλλιθέα του προσφέρεται μια υπερυψωμένη διαδρομή η οποία είναι γεμάτη εικόνες από ανατολικά Φλοίβος, μπροστά Θωρηκτό Αβέρωφ, Πάρκο Νερού, Ναυτικός Όμιλος, μέχρι δυτικά Καστέλα και Νέο Φάληρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου