Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Nestorion breakfast moments

Bookingcom.comments:“Breakfast was more then we expected.Pretty good choice.The staff is polite and helpful.Excelent restaurant nearby on the same street.Good connection to the center and to the port.”
#Nestoriohotel #Breakfast #NestorioBreakfast
Είναι αλήθεια ότι το ξενοδοχείον Nestorion διαθέτει ένα πλούσιο πρωϊνό για την κατηγορία του που αφήνει ενθουσιασμένους του πελάτες του. Αυτό εκδηλώνει και ο παλιός καλός φίλος πελάτης γνώστης του ευ ζην  Γάλος στην εθνικότητα που διέμεινε πρόσφατα και υπενθύμισε στο ξενοδοχείο τη φιλοσοφία του. Πάντα χαρούμενος απολαυμβάνοντας τα καλά της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου