Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Ήπειρος, οι ανθρωποί της, οι παραδόσεις, οι χοροί της, η λεβεντιά της, ο πατριωτισμός, με την Πανηπειρωτική, στο Φάληρο!


'Ηπειρος, Φάληρο & Πολιτισμός #Faliro #Ipiros #Politismos #HpeirosFaliroCulture
Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε 12/2/2017 στο #Φάληρο #Faliro #ΣΕΦ η #Πανηπειρωτική με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού αφιερωμένη στα 80 χρόνια λειτουργίας της Συνομοσπονδίας. Η εκδήλωση που περιελάμβανε χορούς, χαιρετισμούς, ομιλίες και βραβεύσεις, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων συμπατριωτών και φίλων της Ηπείρου και της παράδοσης και εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Το #NestorioHotel παρακολούθησε την εκδήλωση και αφιέρωση στα #nestoriomedia του άλμπουμ με φωτογραφίες. Στο #NestorionHotel διέμεινε κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης κυρία Δανίκα.
To #NestorioHotel απέχει από το ΣΕΦ 3,6 χιλιόμετρα και είναι ιδανικό για #leisureaccommodation. Δύναται να εξυπηρετήσει και στις μετακινήσεις. Το ξενοδοχείο είναι φιλικό στο πολιτισμό, #culturalfriendly, παρέχει πλούσιο πρωινό,#greatbreakfast #strongwifi και δίνει μεγάλη σημασία στη καθαριότητα και εξυπηρέτηση.

Από την εκδήλωση της οποίας οι άπειρες πανέμορφες στιγμές προφανώς θα απασχολήσουν τους ειδικούς και τους επισκέπτες της και θα αναμεταδωθούν εμείς θα συγκρατήσουμε την συγκινητική  ιστορία της Ηπειρώτισσας - πατριώτισσας Ερμιόνης Φρύγγου, βραβευθείσας εξάλλου, για την συντήρηση των τάφων 6 Ιταλών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της στο πόλεμο του 1940. Η κυρά της Χιμάρας αγόγγυστα και ανελλιπώς επί 76 χρόνια φροντίζει τα μνήματα των σκοτωμένων - θανόντων στο κατώφλι του σπιτιού της ως δικά της παιδιά..























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου