Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση για τα πεπραγμένα της και για την πορεία των κρατήσεων και του ελληνικού τουρισμού πραγματοποίησε η Expedia στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ΑΘήνα, 2 Φεβρουαρίου 2017

Εξαιρετική εκδήλωση οργάνωσε εχτές 2/2/2017 το τμήμα Ελλάδα της Expedia στο πολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί στελέχη των τμημάτων marketing, επικοινωνίας, κρατήσεων, Διευθυντές, φορείς ξενοδόχων, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κύριος Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και άλλοι. Στελέχη της Expedia από την Αθήνα και την Ολλανδία παρουσίασαν τα αποτελέσματα της χρονιάς που μας πέρασε 2016 και έθεσαν τους νέους στόχους για το 2017. Η εκδήλωση ήταν πολύ χρήσιμη, γιατί όπως τόνισαν όλα τα στελέχη του Marketing η αγορά (και η τουριστική) παρουσιάζει συνέχεια προκλήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών χρειάζεται να επαγρυπνούν, να θέτουν νέους στόχους να συντονίζονται ολιστικά σε θέματα ποιότητας και να βάζουν σε εφαρμογή όλα τα εργαλεία του marketing που τους παρέχει η τεχνολογία, μέσω πλατφορμών όπως η Expedia, digital marketing, και άλλων εργαλείων.
Περισσότερες λεπτομέρειες σε περίληψη βέβαια και όχι σε ακριβή απόδοση (από σημειώσεις του γράφοντος) θα βρείτε εδώ: ή αλλού:

Εξωτερικός συνεργάτης του ξενοδοχείου παραβρέθηκε στην εκδήλωση και έκανε μίλησε με στελέχη του Marketing της Expedia κύριο Νίκο Σιγλίδη και Παναγιώτα Ρεκουντίνη. Παράλληλα συνάντησε στελέχη ξενοδοχείων και υπευθύνους καθώς και ξενοδόχους μερικοί εκ των οποίων έχουν εξαιρετικές νέες μονάδες στο κέντρο της Αθήνας:

Papadopoulou Eirini
Key Account Manager
Zakynthou 22, Kypseli
+3021088838700
eap@webhotels.tk
http://www.webhotels.tk

Δείτε φωτογραφίες:





















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου