Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Κύπρος, επισκέπτες Φαλήρο, για Athens Thrown Down 2017

Οι επισκέπτες Ανδρέου και Χαραλάμπους τίμησαν με την παρουσία τους το ξενοδοχείο μας #Nestoriohotel  και την Κυπριακή (εθνική) Ομάδα με κορυφαίο βραβείο που απέσπασε το νεώτερο μέλος της, στους αγώνες  νεανίδων #AthensΤhrownDown April 2017 που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο #Faliro #TaeKwonDoIndoorstadium.
Η παρέα Ανδρέου αξιοποίησε το γεγονός και επισκέφθηκε τα αξιοθέατα της περιοχής, ιδιαίτερα τη μαρίνα Φλοίσβου και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μας επέτρεψε δε την φωτογράφηση στην είσοδο του ξενοδοχείου. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πρόοδο και επιτυχίες στις δραστηριότητές τους. Επίσης τους ευχόμαστε #ΚΑΛΟΠΑΣΧΑ με υγεία και χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου