Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Good news from USA

Good news!  from Tornosnews.
Αμερικανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες θα επισκεφθούν μέρη στην Ελλάδα για να σχεδιάσουν εκδρομές και να ανακαλύψουν νέους προορισμούς, "κρυμμένα διαμάντια" για να τα προωθήσουν στην αμερικανική αγορά. "Θέλουμε", λέει ο  κ. Robert Duglin, "οι Αμερικανοί να έρχονται και να μένουν στην Ελλάδα για αρκετές ημέρες". Υπάρχουν πολλοί λογοι για να επισκεφθούν την Ελλάδα: Μεταξύ άλλων είναι: κρουαζιέρα,  ιστορία, διακοπές. Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό για τους Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς.
Στο ερώτημα δημοσιογράφου τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να κερδίσει Αμερικανούς τουρίστες η απάντηση είναι:
Βελτίωση τουριστικών υποδομών, ισχυρό δίκτυο διανομής, ποικιλία προϊόντων, προτάσεις για διάφορα μέρη που μπορούν να επισκεφθούν οι τουρίστες , νέα προϊόντα, επιμήκυνση τη σαιζόν, «κρυμμένους θησαυρούς», άγνωστα μέρη κλπ.
Οι Αμερικάνοι πράκτορες με την επίσκεψή τους στην χώρα μας θα κάνουν νέους φίλους και θα ανταλλάξουν εμπειρίες. Θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες επικοινωνίας με εκθέσεις, διαδικτυακά σεμινάρια, email broadcasts, φωτογραφίες κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου