Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Αθήνα, Βαρκελώνη, Ισπανία, αλληλεγγύη, ξενοδοχείο nestoriohotel, Φάληρο, Ελλάδα

#nestoriohotelsolidarity #Spain Atenas #Barcelona #Solidaridad. Debajo de la violencia. Viva la cultura, el turismo y la democracia.
Η καρδιά της Αθήνας κτυπά στη Βαρκελώνη. Η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στην Βαρκελώνη.
Η Βαρκελώνη για το Έλληνα και τον Ευρωπαίο σημαίνει πολιτισμός, τέχνη, αθλητισμός, κουλτούρα.
Γράφει η wikipedia: "Σήμερα η Βαρκελώνη είναι μια από τις πιο επιθυμητές πόλεις για τουρισμό του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη και διαθέτει καλή ποιότητα ζωής. Πλούσια πολιτιστική ζωή (παιδιά της πόλης είναι ο Σαλβαδόρ Νταλί, ο Χουάν Μιρό, ο Αντόνι Γκαουντί και για ένα διάστημα και ο Πάμπλο Πικάσσο), μεσογειακό κλίμα, πολύ καλές ευκαιρίες διασκέδασης (πολλά μπαρ, καλά κλαμπ) και ψυχαγωγίας (μερικά πολύ καλά μουσεία όπως το MNAC και MACBA)"..
Πολλοί Ισπανοί πολίτες παίρνουν σήμερα τις διακοπές τους στην Ελλάδα, και όσους συναντούμε εδώ και εκεί στα διάφορα ξενοδοχεία και τα μουσεία δηλώνουν ενθουσιασμένοι.
Αγαπούμε και εμείς αυτήν την φίλια χώρα και τους κατοίκους της που δοκιμάζονται από τυφλή βία εξτρεμιστικών στοιχείων που ξεσπούν πάνω σε αθώους κατοίκους και επισκέπτες ειρηνικών σημείων πόλεων για σπείρουν τον φόβο με αίμα.
Συμπαραστεκόμαστε σε όλους εκείνους που ζουν ειρηνικά στη Βαρκελώνη από την οικονομία του τουρισμού.


Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και απειλής της κατάστασης της ειρήνης και της δημοκρατίας.
Σήμερα και στο μέλλον περισσότερο ο τουρισμός θα είναι ένας από τους ισχυρότερους κρίκους ειρήνης, αγάπης, διασκέδασης, συμφιλίωσης και αλληλεγγύης των λαών της Ευρώπης με τους άλλους λαούς των ηπείρων.
Όλοι έχουν την ανάγκη ξεκούρασης, αναψυχής, επισκέψεων, αλλαγής παραστάσεων στο κοινό σπίτι της Ευρώπης και της Μεσογείου.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει αυτό το δικαίωμα από κατοίκους και επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου