Σελίδες

Καλωσορίσατε στο e-ξενοδοχείο μας. Δείτε πως δουλεύουμε τι προσφέρουμε με ποιους και πως συνεργαζόμεθα. Θεωρούμε ότι η κάθε λεπτομέρεια περί αυτού και η επανάληψη έχει σημασία. Οι φωτογραφίες του περιβάλλοντος είναι δικές μας. Το Nestorion Hotel το αγαπάμε και το αγαπάνε. Κυλήστε τη μπάρα των περιεχομένων να δείτε τη θεματογραφία σε πολλά επίπεδα όπως : operation, sales, business, social. Η θεματολογία του ξενοδοχείου Nestorion Hotel αποτελεί άριστο αντικείμενο σύναψης σχέσεων και διαδράσεων με στόχο την προσέλκυση νέας πελατείας. Εφ' εξής το μέλλον κάθε επιχείρησης βαδίζει παράλληλα με την διαδικτυακή πολυεπίπεδη προβολή της!

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρ. Στ.Νιάρχος

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρ. Στ.Νιάρχος
(Πληροφορίες για το ΚΠΙΣΝ εδώ).
500 δημοσιογράφους κάλεσε η Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή του Ελληνικού Δημοσίου για ενημέρωση, επίσκεψη και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το ΚΠΙΣΝ (Ανταποκρίθηκαν 50)
Την συνεδρίαση η επιτροπή δημοσιοποίησε σε video, μέσω του οποίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει άμεσος κοινωνός της εξέλιξης του έργου το οποίο βρίσκεται στην τελική του φάση, πριν την παράδοσή του στις 31/3/2016, στο ίδρυμα και στη συνέχεια στο Ελληνικό Δημόσιο.
Χαρακτηριστικά, στον ιστότοπο http://www.snf.org σημειώνεται: "Η απόφαση του Ιδρύματος να καταστήσει τις συναντήσεις της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το ΙΣΝ για το ΚΠΙΣΝ ανοιχτές στο ευρύ κοινό, μέσω ζωντανής μετάδοσης, πηγάζει από τη δέσμευσή του να δημιουργηθεί ένα έργο που θα ανήκει στην ελληνική κοινωνία και θα προάγει, στο σύνολό του, την αξία της διαφάνειας και την ιδέα της προσβασιμότητας.."
Είναι γεγονός ότι εδώ και 3 χρόνια είδαμε να εξελίσσεται ένα "θαύμα" για τα ελληνικά κατασκευαστικά δεδομένα. 'Ενα επίπεδο τοπίο να αλλάζει μέρα με τη μέρα και μία καλλιτεχνική Ακρόπολη να ορθώνεται στα πόδια της Αθήνας, όχι σε αντιπαράθεση με την κλασσική, αλλά σαν προέκτασή της. Η ιδέα της επίσκεψης της Αθήνας ως τόπου τουριστικής λατρείας του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ενισχύεται.
Το γεγονός που συντελέστηκε από τεχνολογικής και πολιτιστικής αξίας είναι ανυπολόγιστο. Τα μεγάλα οφέλη του έργου σίγουρα θα απολαύσουν οι επόμενες γενιές
  1. Το Nestorion Hotel βρίσκεται μια ανάσα από το ΚΠΙΣΝ. Τα οφέλη που θα προκύψουν, ακούγοντας τις τοποθετήσεις των παραγόντων, μπορούμε να τα συνοψίσουμε ως εξής.
  2. Γίνεται σύντομα νέος προορισμός για τους κατοίκους και επισκέπτες της Ελλάδος, με προσέλκυση νέων ομάδων επισκεπτών και Τουρισμού και ενίσχυση της τοπικής αγοράς.
  3. Οφέλη από την επέκταση της τουριστικής περιοχής πέραν του ιστορικού κέντρου και της τουριστικής περιόδου.
  4. Θα συμβάλει στην μεταμόρφωση της Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού, σε πολιτιστική Λεωφόρο, όπου θα συνυπάρχουν πλέον πάνω από 4 πολιτιστικά κέντρα (Μουσείο Ακροπόλεως, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, Πολιτιστικό Κέντρο Στέγη Ωνάση, Ευγενίδειο Ίδρυμα Πλανητάριο, ΚΠΙΣΝ).
  5. Οφέλη από τη γενικότερη διεθνή προβολή της Ελλάδος και την αναγέννηση του πολιτισμού.
  6. Οφέλη από τη δραστηριότητα του νέου Συνεδριακού Κέντρου εντός ΚΠΙΣΝ.
  7. Οφέλη από την Εθνική Βιβλιοθήκη καθ ότι θα διευρυνθεί το κοινό της και θα γίνει πόλος ενδιαφέροντος σε παραπέρα Έλληνες και ξένους μελετητές.
  8. Οφέλη από την ενίσχυση των μέσων πρόσβασης σταθερής τροχιάς με σύνδεση μετρό Αμαρούσιο, Φιξ, ΚΠΙΣΝ, Γραμμή 4.
  9. Οφέλη από την ανάπλαση της παραλίας.
  10. Οφέλη των Δήμων Καλλιθέας, Ταύρου, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης Αλίμου από κρατικά χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα και υπηρεσίες υποστήριξης.Θα ενισχύσει την δημιουργία ενός πολιτιστικού πόλου στο παράκτιο μέτωπο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου